Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE DOBRO

Nakon otkaza u Hajduku, Leki prijeti katastrofa u Belgiji: 'Sramota, najgora sezona u povijesti'

Nogometna utakmica KVC Westerlo v Standard de Liege
JOHN THYS
23.04.2024.
u 09:35

Standard je regularni dio sezone završio na desetom mjestu, a sada se u belgijskom sustavu mini liga nalazi na petom od šest mjesta lige sa sredine ljestvice, od 7. do 12. mjesta, što znači da je klub iz Liegea trenutačno nominalno 11. klub lige te je daleko od plasmana u europska natjecanja.

Hrvatski nogometni trener Ivan Leko (46) ovu sezonu sigurno neće pamtiti po dobrom. Nakon što je u listopadu dobio otkaz na mjestu trenera Hajduka, u siječnju je preuzeo klupu belgijskog velikana Standarda iz Liegea, kluba s deset osvojenih naslova prvaka. Međutim, Leki tamo ide još i gore.

GALERIJA Davor Šuker s partnerom pokrenuo biznis u Las Vegasu

Nogometna utakmica KVC Westerlo v Standard de Liege
1/10

Standard je regularni dio sezone završio na desetom mjestu, a sada se u belgijskom sustavu mini liga nalazi na petom od šest mjesta lige sa sredine ljestvice, od 7. do 12. mjesta, što znači da je klub iz Liegea trenutačno nominalno 11. klub lige te je daleko od plasmana u europska natjecanja, što će biti tek treći put u posljednjih 20 sezona da Standard ostaje bez plasmana u Europu.

Ukupno u 14 utakmica na klupi Standarda Leko je upisao tek tri pobjede, a u zadnjih pet utakmica ima tek jednu pa su tijekom posljednje utakmice protiv Westerloa, koja je završila remijem 3:3, navijači ranije otišli sa stadiona poručivši pri odlasku Leki i igračima: "Najgora sezona u povijesti. Sramota za klub!"

VEZANI ČLANCI:

– U pravu su. I ja bih na njihovu mjestu napravio isto. Velik smo klub, navijači imaju viziju kako Standard treba izgledati i to ne vide na terenu. Žele predanost, energiju i fokus, a mi to ne nudimo. U ponoru smo, ali moramo se izvući – rekao je Leko. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije